GRATIS VERZENDEN >100,-

Verzenden en Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn voor Nederland 6,80 en voor België 9,50 Duitsland 13,- en world wide shipping 18,50

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen beroep te doen op het herroepingsrecht, waarna u 14 dagen heeft om de door Royaltykidsonline geleverde artikelen (met uitzondering  gepersonaliseerde items) te retourneren onder de volgende voorwaarden:

Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens.

Wil je een of meerdere items terugsturen?

Stuur het item (of de items) binnen veertien dagen na ontvangst terug, samen met het meegestuurde retourformulier. Wij verwerken de retourzendingen eenmaal in de twee weken en storten het voor de geretourneerde items betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. Helaas zien wij pas bij het verwerken van een retourzending of deze bij ons is binnengekomen.

Het staat je vrij om de retourzending via bijv. PostNL te versturen naar:

ROYALTY KIDS ONLINE
GRINTWEG 27
4782AC MOERDIJK

De retourkosten zijn voor je eigen rekening.