Laptophoes met naam – leopard

 37,95 39,95 Incl btw.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Bescherm je laptop in stijl met onze gepersonaliseerde laptophoes!

Laat je persoonlijkheid zien en bescherm je laptop met deze unieke hoes, voorzien van een opvallende luipaardprint en een schattig luipaardje. Wat deze hoes extra bijzonder maakt, is dat je hem kunt laten personaliseren met je eigen naam, waardoor het niet alleen een functioneel accessoire is, maar ook een stijlstatement.

Kenmerken:

100% Neopreen: Gemaakt van hoogwaardig neopreen, dat je laptop optimaal beschermt tegen de elementen. De hoes is water-, olie- en hittebestendig, zodat je laptop veilig blijft in elke situatie.

Lichtgewicht en sterk: De hoes is licht van gewicht, met 220 g voor een 13” en 250 g voor een 15” versie, ideaal voor dagelijks gebruik zonder je tas te verzwaren.

Zachte binnenvoering: De binnenkant van de hoes is gevoerd met zacht imitatiebont, dat je laptop beschermt tegen krassen en stoten. Het voelt luxe aan en biedt ultieme bescherming.

Strakke pasvorm: De aansluitende pasvorm houdt je laptop stevig op zijn plek, terwijl de gewatteerde ritssluiting en dubbele schuiven ervoor zorgen dat je hem makkelijk en veilig kunt afsluiten.

Of je nu onderweg bent naar je werk, studie of een koffiedate, met deze laptophoes steel je de show. Combineer functionaliteit met stijl, en maak het helemaal van jou door je eigen naam toe te voegen. Zo raak je je laptop nooit meer kwijt!

Extra informatie

Formaat

13” inch, 15” inch

Andere suggesties…